Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Boot elektra kopen

  Boot elektra kopen

  Elektrische systemen zijn essentieel voor de moderne boot. Om alle apparatuur en verlichting altijd te laten werken, moet scheepselektra zorgvuldig zijn aangelegd en worden onderhouden. In ons assortiment bootelektra vindt u dan ook diverse onderdelen voor veilig, goed werkende elektriciteit aan boord; van bootverlichting tot stroomvoorziening. Alles om te kunnen rekenen op een veilig en betrouwbaar elektrisch systeem!

   

  Bootverlichting

  Onder bootverlichting vindt u bij ons alle lampen, lichten en bootaccessoires voor navigatieverlichting, dekverlichting en onderwaterverlichting. Functionele bootverlichting is essentieel om veilig te kunnen varen. Daarom is een aantal soorten bootverlichting verplicht, namelijk: heklicht (wit licht achterop de boot), toplicht (wit licht op het hoogste punt van de boot), wit rondom schijnend licht (gemonteerd op het hoogste punt van de boot) en natuurlijk boordverlichting (rood voor bakboord en groen voor stuurboord). Dankzij deze verlichting bent u zichtbaar in het donker voor andere vaartuigen. Uiteraard vindt u bij ons alle producten om aan deze verplichting te voldoen!

   

  Kabel toebehoren voor de boot

  Een boot heeft een geheel eigen elektrisch systeem. Voor de benodigde kabel toebehoren voor het installeren, onderhouden of vervangen van uw elektrische systeem aan boord bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment aan o.a. zekeringen en zekeringenhouders, (waterdichte) dekstekkers en doorvoeren. Deze zijn uiteraard speciaal op maritiem gebruik toegerust en kunt u dus veilig aan boord gebruiken. Met schakelaars en schakelpanelen houdt u optimale controle over al de elektrische systemen.

   

  Stroomvoorziening aan boord

  De stroomvoorziening aan boord kan op verschillende manieren geregeld worden, bijvoorbeeld met een generator, zonnepanelen of een landstroomaansluiting. Via accu’s wordt elektriciteit aan het elektrische systeem van de boot geleverd. Bij ons kunt u terecht voor uw accutoebehoren, 12v stopcontacten en stekkers. Wilt u werken aan de elektrische systemen van uw boot, zorg er dan altijd voor dat u het elektrisch bedradingsschema van uw boot erbij houdt. Dit schema toont precies hoe de elektrische componenten van uw boot verbonden zijn met elkaar en met de accu.

   

  Apparaten en accessoires

  Met een goed functionerend elektrisch systeem kunt u de boot naar behoren uitrusten met apparaten zoals ruitenwissers, scheepshoorn en radio. Deze zijn speciaal ontworpen voor maritiem gebruik, dus veilig te gebruiken op het water! Met accessoires zoals waterdichte radio covers en luidsprekers maakt u uw bootelektra compleet.

   

  Uw bootelektra kopen bij 123watersport

  Wilt u bootonderdelen, watersportartikelen of bootaccessoires kopen voor uw bootelektra? Dan bent u bij 123watersport aan het juiste adres! Als één van de eerste online watersportwinkels delen we uw passie voor watersport als geen ander. Ons uitgebreide assortiment is dan ook zorgvuldig samengesteld om aan al uw verwachtingen te voldoen. Mist u het artikel waar u naar op zoek bent? Laat het ons weten! Dankzij ons grote netwerk van leveranciers zijn voor ons alle watersportartikelen voorhanden. Heeft u vragen over onze producten of deskundig advies nodig? Neem dan ook gerust contact met ons op; we staan voor u klaar!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »