Lalizas - Automatisch reddingvest Alpha 170N met harnas en D-ring conform ISO12402-3

Het automatisch reddingvest Alpha 170N van Lalizas is een betaalbaar reddingsvest conform ISO12402-3, het is een compact reddingvest en is erg licht van gewicht. Het automatisch opblaasbaar reddingsvest is voorzien van reflecterende strepen op de lon...

Lees meer...
Artikelnummer: 71098

Automatisch reddingvest Alpha 170N met harnas en D-ring conform ISO12402-3

  • Het automatisch reddingvest Alpha 170N van Lalizas is een betaalbaar reddingsvest conform ISO12402-3, het is een compact reddingvest en is erg licht van gewicht.
  • Geschikt voor personen vanaf 45 kg
  • Dit automatisch reddingsvest met Co2 gas cilinder wordt in werking gesteld door aan het koord te trekken. Deze manier wordt speciaal aangeraden voor watersporters die regelmatig bloot staan aan overkomend water of zich regelmatig in het water bevinden; zoals surfers, zeilers in open boten en waterscooters.
  • Het automatisch opblaasbaar reddingsvest is voorzien van reflecterende strepen op de long, deze komen tevoorschijn wanneer het reddingsvest zich opblaast.
  • Ook heeft dit vest een blaaspijpje op de long zo kun je extra lucht in de long blazen. Vaak krimpt de lucht iets wanneer je langere tijd in koud water ligt.

Lalizas maakt veel reddingsvesten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Lalizas scoort een 7,4 in de ANWB Waterkampioen reddingvesten test 2016 met het Sigma reddingvest. Goed & niet duur is de meest korte conclusie. Het reddingvest doet het zeer goed in de zwembadtest. Snelste activatie en keertijd. Hoogste score laagste prijs. Getest samen met o.a. Allpa Antares, Talamex 150, Besto 165, Plastimo Evo, Plastimo Pilot 165, Crewsaver Crewfit en andere zwemvesten. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »