Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Ankerlijn met kous - wit - polyester - Diameter 10 mm - Lengte 30 meter

    €19,25 2 Op voorraad: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
    Kant en klare ankerlijnen wit. Deze ankerlijnen zijn voorzien van een ingesplitste rvs kous, dus direct klaar voor gebruik. De ankerlijn is gemaakt van polyster. Een ankerlijn is een essentieel onderdeel van het ankersysteem van een schip.... Toon meer
    • Gratis verzending vanaf € 49,95 (NL) en € 79,95(BE)
    • Verzendkosten onder de € 49,95 van € 5,95 (NL) en € 7,95 (BE)
    • Beste prijsgarantie
    • Snelle levering

    Productomschrijving

    Een ankerlijn is een essentieel onderdeel van het ankersysteem van een schip. Het is een sterke en langwerpig touw die wordt gebruikt om het schip stevig vast te leggen aan de bodem van een waterlichaam, zoals een zee, een oceaan, een rivier of een meer.

    10 mm dik touw gemaakt van polyester. De lengte van deze ankerlijn is 30 meter. Verkrijgbaar in de keur wit of zwart. Door polyester voor het touw te gebruiken kan je het touw buiten en in het water laten hangen. Het touw is gevlochten en niet gedraaid. Hierdoor is het touw stugger en ook sterker.

    De ankerlijn wordt bevestigd aan het anker aan de ene kant en aan het schip aan de andere kant. Het anker zelf is een zwaar object dat ontworpen is om grip te krijgen op de bodem en het schip op zijn plaats te houden, zelfs bij sterke stromingen of wind. Het gewicht van het anker en de weerstand van de ankerlijn voorkomen dat het schip afdrijft.

    Toon meer

    Wat vind je hiervan?

    Misschien vind je deze producten ook leuk:

    Ankerlijn met kous - wit - polyester - Diameter 10 mm - Lengte 30 meter
    € 19,25
    Ankerlijn met kous - wit - polyester - Diameter 10 mm - Lengte 30 meter
    2 Op voorraad: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
    Toevoegen aan winkelwagen
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »