Ocean - Ocean Solid fender PVM1 - Wit

PVM1 is de eerste en unieke universele massieve boegfender, die is vervaardigd uit Flexible Integral PU Skin Foam-technologie. Hierdoor kan de fender niet leeglopen.

Lees meer...
Artikelnummer: 472461

PVM1 is de eerste en unieke universele massieve boegfender, die is vervaardigd uit Flexible Integral PU Skin Foam-technologie. Hierdoor kan de fender niet leeglopen. Het heeft de beste schokabsorptie en levenslange prestaties in zijn klasse en biedt uitzonderlijke bescherming en duurzaamheid van de boot.

Het is een multifunctionele fender, ideaal voor het afmeren op de boeg, ter bescherming van het zwemplatform en voor het afweren van het dok. Bovendien beschermt het de boeg tegen het slingeren van het anker. Zijn innovatieve vorm en ontwerp combineert ergonomie en bescherming voor het achterschip en de boeg, de twee meest kwetsbare delen van de boot. PVM1 solide boegfender is ontworpen om op zijn plaats te blijven en heeft twee doorlopende gaten met met nylonvezel versterkte bussen voor eenvoudige en veilige installatie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »