Lalizas - Vita opblaasbaar compact reddingsvest 120N

Handmatig opblaas 120N volwassen compact reddingsvest met ISO 12402-4 keuring. Omdat het zo compact verpakt is, is dit reddingsvest een ideale vervanger voor blokvesten en zeer geschikt als verplicht passagiersreddingsvest.

Lees meer...
€49,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Artikelnummer: 72326
Aantal: 3

Handmatig opblaas 120N volwassen compact reddingsvest met ISO 12402-4 keuring. Omdat het zo compact verpakt is, is dit reddingsvest een ideale vervanger voor blokvesten en zeer geschikt als verplicht passagiersreddingsvest

  • Compact model opblaasbaar reddingsvest.
  • Dit opblaasbare reddingsvest is een uitstekende vervanger voor verplichte blokvesten en tevens zeer geschikt als verplicht reddingsvest op inshore passagiersschepen en rondvaartboten op bijvoorbeeld de rivieren en kanalen.
  • Het reddingvest is geschikt voor personen met een borstomvang van 70-150 cm en is geschikt voor mensen van 40 kg en zwaarder!
  • Verpakking is slechts 33 x 25 x 3 cm, en hierdoor is het reddingsvest eenvoudig op te bergen.
  • Het reddingsingvest wordt geseald in een gesloten verpakking geleverd en is 10 jaar onderhoudsvrij en goedgekeurd mits de verpakking niet geopend wordt.
  • Alle Lalizas reddingsvesten zijn CE goedgekeurd en voldoen aan de internationale regelgeving ISO 12402-4. 

Dit opblaasbaar reddinsgvest is het meest compacte opblaasbare reddingvest. Ontworpen voor de passagiersvaart op binnenwateren conform ISO 12402-4. Dit reddingsvest is aantoonbaar met certificaat 10 jaar onderhoudsvrij zonder periodieke service en of inspectie. Dit scheelt handling en keuringskosten voor de eindgebruiker zoals rederijen, veerponten, rivier cruisers, rondvaartboten, maar ook sportboten en sloepen vaarders. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »