Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kinder reddingsvesten (tot 40kg)

  Opblaas of traditioneel schuim gevuld reddingvest voor kinderen? Beide typen voldoen aan de eisen die gesteld zijn in de CE richtlijnen; ze zijn zelfrichtend en hebben een groot drijvend kussen als kraag om het hoofd van het kind te ondersteunen en ... Toon meer

  4 Producten

  Opblaas of traditioneel schuim gevuld reddingvest voor kinderen?
  .
  Beide typen voldoen aan de eisen die gesteld zijn in de CE richtlijnen; ze zijn zelfrichtend en hebben een groot drijvend kussen als kraag om het hoofd van het kind te ondersteunen en de luchtwegen uit het water te houden.

  Opblaasbare automatische reddingvesten voor kinderen zijn altijd van het volautomatisch opblazende type. Zelfs als het kind bewusteloos in het water valt of niet kan zwemmen blaast het redding vest automatisch op als het in het water komt. Ondanks dat adviseren wij opblaasbare reddingvesten alleen te gebruiken voor kinderen vanaf 6 / 7 jaar, met andere woorden een leeftijd waarop het kind een beetje kan zwemmen en bij het spelen rond de boot wat meer bewegingsvrijheid wil hebben. Een opblaasbaar reddingvest is ideaal voor een kind dat al gewend is aan het leven aan boord en zich bewust is van de gevaren. Het is minder hinderlijk dan een schuim gevuld reddingvest, het geeft uw kind meer vrijheid en kan dus een positief effect hebben op hte verblijf aan boord.
  .
  Voor kleuters en kinderen die helemaal niet kunnen zwemmen adviseren we het traditioneel schuimgevulde reddingsvest te grbuiken. Uw kind is letterlijk ingepakt in eenbeschermend omhulsel. De primaire functie is natuurlijk het drijfvermogen maar het beschermt tevens tegen stoten omdat de schuimvullig als bumper werkt.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »