Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Motorstoelen & Spiegelbeschermers

  Een buitenboordmotorsteun en bootspiegelbeschermplaten zijn accessoires die worden gebruikt om de buitenboordmotor en de bootspiegel te beschermen. Toon meer

  7 Producten
  Spiegelbeschermplaat buitenboordmotor

  Spiegelbeschermplaat buitenboordmotor

  Leverbaar in wit en zwart.Deze kunststof spiegel...
  €6,25
  Spiegelbeschermer buitenboordmotor 45x36cm
  €8,95
  Spiegelbeschermer buitenboordmotor 32 x 22cm
  €4,95
  Motorsteun buitenboordmotor railing boot
  €40,50
  Buitenboord motorplank

  Buitenboord motorplank

  Buitenboord motorplank geschikt voor 25mm railin...
  €28,50
  Buitenboordmotor trolley inklapbaar tot 40 kg
  €64,50

  Een buitenboordmotorsteun en bootspiegelbeschermplaten zijn accessoires die worden gebruikt om de buitenboordmotor en de bootspiegel te beschermen. Hier is meer informatie over elk van deze items:

  1. Een buitenboordmotorsteun is een apparaat dat wordt gebruikt om de buitenboordmotor van een boot te ondersteunen en te beveiligen wanneer deze niet in gebruik is. Het kan worden gebruikt wanneer de boot op de trailer wordt vervoerd, in de opslag staat of tijdens onderhoudswerkzaamheden. De buitenboordmotorsteun is meestal gemaakt van stevig materiaal zoals aluminium of staal en heeft een verstelbaar ontwerp om te passen bij verschillende maten en modellen buitenboordmotoren. Het helpt om de motor rechtop te houden, voorkomt dat deze omvalt of beschadigd raakt, en vermindert stress op de bevestigingspunten van de motor aan de boot.

  2. Bootspiegel beschermplaten zijn panelen die op de achtersteven (spiegel) van de boot worden bevestigd om deze te beschermen tegen schade veroorzaakt door de buitenboordmotor. De beschermplaten zijn meestal gemaakt van duurzaam materiaal zoals polyethyleen of roestvrij staal en worden op maat gemaakt om op de specifieke bootspiegel te passen. Ze bieden een barrière tussen de buitenboordmotor en de bootspiegel, waardoor krassen, deuken en andere beschadigingen worden voorkomen. Deze beschermplaten zijn vooral nuttig bij het aanleggen van de boot, het manoeuvreren in ondiep water of bij het opstarten van de motor, waarbij de motor mogelijk de bootspiegel raakt.

  Het gebruik van een buitenboordmotorsteun en bootspiegel beschermplaten kan helpen om de levensduur en de esthetiek van zowel de buitenboordmotor als de bootspiegel te verlengen. Ze verminderen de kans op schade en zorgen voor een veiligere en duurzamere bootervaring.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »