Lalizas - Sigma 170N Upgrade (met rits) automatisch opblaasbaar reddingsvest met rits harnas en soft D-ring conform CE ISO 12402-3 150N

Nieuwe uitvoering Sigma vest, met rits, soft D ring en Plastic gordel buckle.
Lalizas scoorde een 7,4 in de ANWB Waterkampioen reddingvesten test 2016 met de Sigma serie reddingvesten. Goed & niet duur is de conclusie. Het zwemvest doet het zeer goed in

Artikelnummer: 72561

Sigma automatisch opblaasbaar reddingsvest 170N, met rits harnas, soft D-ring en kunststof click buckle. Conform CE ISO 12402-3 150N

  • Door het gebruikte materiaal en super lage gewicht draagt dit reddingsvest zeer comfortabel en is het bijzonder gebruiksvriendelijk. 
  • Dit zeer betaalbare reddingsvest is leverbaar in de kleur rood waarbij het transparante gedeelte de gebruiker de mogelijkheid geeft de werking van het opblaasmechanisme te controleren.
  • Het reddingsvest is voorzien van automatisch opblaas systeem, gecertificeerd volgens ISO 12402-7. Ook is het reddingsvest voorzien van een opblaaspijpje zodat u het vest zelf nog bij kan blazen.
  • Het opblaasbare drijflichaam die gemaakt is van een zeer goed zichtbaar geel materiaal, is ingevouwen in een rode nylon behuizing met rits sluiting en is voorzien van retro-reflecterende tape en goedgekeurd fluitje. 
  • Tevens is het reddingsvest voorzien van reddingslus en moderne soft D-ring en kruisband.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »