Min: €0 Max: €5


RVS d & harpsluitingen

De 2 meest gebruikte sluitingen is een d sluiting en een harpsluiting, deze soorten sluiting zijn natuurlijk verkrijgbaar bij 123watersport.nl Door de harp of lier vorm is er bij een harpsluiting meer ruimte als bij een D-sluiting. 

.

Rvs harpsluitingen

Een rvs harpsluiting is een sluiting die vaak gebruikt wordt om een stevige verbinding te maken. Ze zijn vaak verbonden met bijvoorbeeld een hijsband, staaldraad, touw of ketting. Dankzij de pin kan de rvs harpsluiting worden gesloten. Deze rvs harpsluitigen zijn gemaakt uit rvs AISI-316 materiaal, dit is een van de sterkste soorten roest vast staal. Hierdoor is de sluiting ook te gebruiken op bijvoorbeeld zee, het zoute zeewater zal de sluiting niet kunnen aantasten. Natuurlijk zijn de rvs sluitingen van zeer goede kwaliteit.

Wij verkopen verschillende soorten harpsluitingen, zoals met inbusbout, standaard pin en met overliesbare pin.

.

D-sluiting rvs

Niet alleen op een boot gebruikt u d sluitingen want ze worden voor nog veel meer toepassingen gebruikt. Gaat u bergbeklimmen, een schommel ophangen of dingen ophijsen? De D-sluitingen van 123watersport.nl zijn hier perfect voor. Omdat een D-sluiting veel buiten wordt gebruikt, moet deze bestand zijn tegen corrosie en roest.

Onze D-sluitingen zijn van RVS gemaak en hebben een lange levensduur. De rvs D-sluiting is hoogglans gepolijst, waardoor deze mooi glanst en je de sluiting goed schoon kunt houden. De sluitingen hebben een stevige grip en kunnen een zwaar gewicht dragen en hebben een enorme trekkracht. Dat is dan ook de reden waarom ze gebruikt worden in op zeilboten.

Wij verkopen verschillende soorten D-sluitingen, zoals met inbusbout, standaard pin en onverliesbare pin. Ook zijn er verschillende vormen; standaard, breed, lang, gedraaid en platte sluitingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »