Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bakskistslot of Overvalscharnier kopen?

  Een bakskistslot is een slot dat wordt gebruikt om een bakskist of opbergkist op een boot te vergrendelen. Een bakskist is een opbergcompartiment aan boord van een boot waarin verschillende spullen zoals touwen, gereedschap, reddingsvesten en andere uitru Toon meer

  5 Producten
  Bakskistslot messing verchroomd

  Bakskistslot messing verchroomd

  Messing verchroomde bakskistslot inclusief slotp...
  €17,50
  Bakskistslot met slotplaat / RVS

  Bakskistslot met slotplaat / RVS

  Bakskistslot met slotplaat. Gemaakt van roestvri...
  €30,95
  RVS overvalscharnier voor hangslot

  RVS overvalscharnier voor hangslot

  Overvalscharnier te gebruiken in combinatie met ...
  €30,50

  Een bakskistslot is een slot dat wordt gebruikt om een bakskist of opbergkist op een boot te vergrendelen. Een bakskist is een opbergcompartiment aan boord van een boot waarin verschillende spullen zoals touwen, gereedschap, reddingsvesten en andere uitrusting kunnen worden bewaard. Het bakskistslot zorgt ervoor dat de inhoud van de bakskist veilig en beschermd blijft, vooral tijdens het varen of wanneer de boot onbeheerd achtergelaten wordt. Het slot kan worden geopend met een sleutel of een combinatie en biedt een beveiligingsmechanisme om ongeautoriseerde toegang tot de bakskist te voorkomen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »