Polymarine - Dispel vlekkenverwijderaar opblaasboot

Dispel vlekkenverwijderaar verwijdert gemakkelijk roestvlekken, organische vlekken, algenvlekken en vaaraanslag van polyester. Inhoud pot 500ml.

Dispel vlekkenverwijderaar verwijdert gemakkelijk roestvlekken, organische vlekken, algenvlekken en vaaraanslag van polyester

  • Niet schurende gel die gemakkelijk en doeltreffend in gebruik is
  • Voor moeilijk te verwijderen gele aanslag en roestvlekken op polyester
  • Borstel de gel op het vervuilde oppervlak en laat het rusten. Zodra de gel verandert is in poeder kunt u het afvegen of afspoelen met schoon water. 
  • Geleverd in plastic pot van 500 ml

Dispel vlekken verwijderaar om gekleurde vlekken van uw bootromp, caravan, camper en andere polyester oppervlakken te verwijderen zonder de gelcoat te beschadigen.

Doet wat het zegt! Dispel verwijdert effectief roestvlekken, organische vlekken, algen aanslag van polyester en gelcoat zonder schrobben of schuren op het oppervlak, dus wanneer u Dispel gel aanbrengt en vervolgens oppoetst zult u zien dat het er weer zo goed als nieuw uit ziet.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »