Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Pikhaak - Bootshaak kopen

  Een pikhaak of bootshaak is essentieel om gecontroleerd te kunnen aanleggen & afmeren. Onze pikhaken en boothaken zijn gemaakt van sterk, lichtgewicht aluminium met een kunststof haak om eventuele schade te voorkomen. Toon meer

  5 Producten
  Telescopische bootshaak / pikhaak

  Telescopische bootshaak / pikhaak

  Een bootshaak of pikhaak is onmisbaar aan boord....
  €17,95
  Bootshaak houder klem (Per 2 verpakt)

  Bootshaak houder klem (Per 2 verpakt)

  De houder is leverbaar in zwart of wit en is gem...
  €1,75
  Boothaak klem voor diameter 25 <> 32mm

  Boothaak klem voor diameter 25 <> 32mm

  Boothaak klem voor buis diameter 25 <> 32 mm. Le...
  €1,25
  Reservehaak voor bootshaak

  Reservehaak voor bootshaak

  Reservehaak voor bootshaak / pikhaak. Gemaakt va...
  €2,75
  Reservehaak voor bootshaak

  Reservehaak voor bootshaak

  Reservehaak voor bootshaak / pikhaak. Gemaakt va...
  €3,50

  Een pikhaak of bootshaak is essentieel om gecontroleerd te kunnen aanleggen & afmeren. Onze pikhaken en boothaken zijn gemaakt van sterk, lichtgewicht aluminium met een kunststof haak om eventuele schade te voorkomen.

  De bootshaken /pikhaken zijn verstelbaar en hebben een goede haak voor het controleren van uw boot. Ook zijn er telescopische pikhaken. Deze kunnen beide bevestigd worden met boothaak klemmen. Dit bieden wij aan in de kleur wit en zwart. Deze klemmen zijn bedoeld om uw pikhaak of telescopische pikhaak te bevestigen aan uw boot zodat ze niet rondslingeren.

  Er zijn ook pikhaken die een peddel bevatten. Dit is handig voor een kleine boot / zeilboot / rubberenboot/ vissersboot. Dit is essentieel om uw boot niet te laten beschadigen en het rustig aan de waterkant te laten komen. U kunt het ook gebruiken om uw boot weg te laten drukken van de waterkant. Ook kan het ruimte schelen omdat u nu geen peddel meer nodig bent maar u kunt het combineren door de peddel met pikhaak in 1 te nemen. 

  Een bootshaak is een essentieel product om aan boord te hebben om gecontroleerd te kunnen aanleggen en afmeren, langs kades en in sluizen. Waren de pikhaken vroeger van gelakt hout met een ijzeren haak, tegenwoordig is een gemaakt bootshaak van lichtgewicht, sterk aluminium met een kunststof haak, zodat je geen schade kunt aanrichten.

   

   

   

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »