Steiger stootranden | Steiger stoorand kopen?

Min: €0 Max: €300


Steigerfender / steiger stootrand

Steiger stootranden zorgen ervoor dat u rustig en veilig kunt aanleggen. Ze beschermen uw boot tegen beschadigen wat een erg gerust gevoel geeft. Koop uw steiger stootrand gemakkelijk & veilig online.

Om de kans op beschadigingen aan je boot te verminderen bij het aan- en afmeren is het gebruik van een steigerfender aan te raden. Deze zijn bij ons te koop in diverse vormen, soorten en maten. We hebben rechte steigerfenders, maar ook hoekfenders en een ponton fender. 

Steiger stootranden

Of je boot of sloep nu kort of een langere periode aan de steiger ligt, een steigerfender is altijd onmisbaar. Tijdens een windvlaag of door een onverwachte stroming kan je boot gemakkelijk tegen de steiger aan gedrukt worden, de steigerfender voorkomt dan schade. De steigerfenders zijn gemakkelijk te monteren aan je steiger. 

Steigerfenders zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en navy. Steigerfenders en steiger stootranden kopen doe je bij 123watersport.nl, het voordeligste adres voor al uw watersportartikelen en bootonderdelen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »