Pikhaak - Bootshaak kopen

Min: €0 Max: €20


Een pikhaak of bootshaak is essentieel om gecontroleerd te kunnen aanleggen & afmeren. Onze pikhaken en boothaken zijn gemaakt van sterk, lichtgewicht aluminium met een kunststof haak om eventuele schade te voorkomen.

De bootshaken /pikhaken zijn verstelbaar en hebben een goede haak voor het controleren van uw boot. Ook zijn er telescopische pikhaken. Deze kunnen beide bevestigd worden met boothaak klemmen. Dit bieden wij aan in de kleur wit en zwart. Deze klemmen zijn bedoeld om uw pikhaak of telescopische pikhaak te bevestigen aan uw boot zodat ze niet rondslingeren.

Er zijn ook pikhaken die een peddel bevatten. Dit is handig voor een kleine boot / zeilboot / rubberenboot/ vissersboot. Dit is essentieel om uw boot niet te laten beschadigen en het rustig aan de waterkant te laten komen. U kunt het ook gebruiken om uw boot weg te laten drukken van de waterkant. Ook kan het ruimte schelen omdat u nu geen peddel meer nodig bent maar u kunt het combineren door de peddel met pikhaak in 1 te nemen. 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »