Landvast (meerlijn) kopen?

Min: €0 Max: €25


Landvasten en meerlijnen

123watersport.nl heeft een groot assortiment landvasten en meerlijnen. Deze worden gebruikt om een schip af te meren aan een bolder of een dukdalf. Bestel uw landvast online ✅ Lage verzendkosten ✅ Snelle levering.

Met uw landvast/touw kunt uw boot aanmeren. Voor extra stabiliteit of lengte voor het aanleggen van uw boot bent u touw nodig. Wij hebben kant en klare touwen die verpakt zijn met een lus. Dit hebben wij in de kleuren zwart, wit en blauw. Ook hebben wij polyester lijn in veel verschillende diktes. 

123watersport heeft een ruim assortiment aan landvasten van polyester en polypropyleen. Een landvast van polyester is van hogere kwaliteit als een polypropyleen lijn. Ook heeft u bij ons de keuze uit kant en klare landvasten met een gesplitst oog en op maat geleverde landvasten. U kunt uw gewenste maat opgeven en wij snijden de landvast op maat voor u.

.

Lengte en maat landvasten

Wij adviseren een lengte van de landvast van 1 tot 1,5 keer de bootlengte. Voor springlijnen adviseren wij 2 tot 2,5 keer de bootlengte. 

Het overzicht hieronder geeft u een advies over de diameter van de landvast. Landvasten van polypropyleen zijn minder sterk als die van polyester. Heeft u een boot welke significant zwaarder is dan gemiddeld, kies dan een dikkere diameter dan onderstaand advies.

Bootlengte Polyester Polypropyleen
 tot 5 mtr.  8 mm 10 mm
 8 mtr. / 26ft. 10 mm 14 mm
10 mtr. / 33ft. 12 mm 16 mm
12 mtr. / 39ft. 14 mm 18 mm
14 mtr. / 46ft. 16 mm 20 mm
16 mtr. / 53 ft. 18 mm 22 mm
19 mtr. / 62ft. 20 mm 24 mm

Bovengenoemde adviezen zijn algemene richtlijnen, er kunnen geen rechten aan worden verleend.

Landvastveer met rubber is erg flexibel en goedkoop voor uw touw. Lijnhouders op uw touw in te bevestigen met een railing connecter is ook verkrijgbaar op onze website voor een goedkope prijs. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »