Afdekzeil boot kopen

Min: €0 Max: €200

Lengte boot

Breedte boot


Waarom een afdekzeil

Een goed boot afdekzeil beschermt en verlengt de levensduur van uw boot enorm. U kunt een hoes of dekzeil zelf maken, of op maat laten maken voor uw (console) boot. Dit is echter kostbaar en daarom je het voordeliger om te kiezen voor een universeel afdekzeil. Deze dekzeilen passen op bijna alle boten binnen de aangegeven marges. Deze afdekzeilen bieden voldoende bescherming en zijn veel goedkoper. Een nadeel van een universeel dekzeil kan een losse pasvorm zijn wanneer de afmeting van uw boot aan de onderkant van de opgegeven marges bevinden.

Waarop letten bij keuze afdekzeil

Wanneer u besluit een universeel afdekzeil voor uw boot aan te schaffen dan kunt u het beste een afdekzeil of boothoes kiezen dat zo dicht mogelijk bij de werkelijke grootte van uw boot aansluit. Hierdoor is het makkelijker om het afdekzeil zo strak mogelijk te bevestigen. Wanneer u uw boot gaat opmeten dan moet u over alle obstakels heen meten.  

Tip voor afdekzeilen monteren

Als u het afdekzeil of boothoes voor uw boot gaat plaatsen zorg er dan voor dat het dekzeil op uw boot mooi strak staat zodat het regenwater er goed vanaf loopt en er geen waterzakken ontstaan.  
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »